Start de film

Toonaangevend in weidelijke grofwildcursussen

Toonaangevend in weidelijke grofwildcursussen

Lange afstand schieten gevorderden

Goede dag,
Het is een grote wens van me die in vervulling gaat; het organiseren van een Hunting Field Shooting Event, en dat nog wel in Ulfborg Denemarken, het grootste jacht-schietsportcentrum van Europa.
Schieten op een standaard schietbaan te weten 100 , 200 en  300m is een goede oefening. Maar wat doet mijn munitie nu op 175m? of op 240m of zelfs op 540m? "Meten is weten" ; maar zelf uitvinden wat je verschoten kogel doet op verschillende afstanden en onder verschillende windomstandigheden is nog beter.
Die verschillende afstanden en windomstandigheden zijn te vinden in Ulfborg Skyttecenter in het noorden van Denemarken; een unieke schietbaan faciliteit waar je ongekende mogelijkheden hebt om jezelf en je wapen beter te leren kennen én in 2 dagen tijd grote sprongen te maken in je schietvaardigheid.
Jachtpraktijk organiseert een 2 daags jachtschiet-evenement op dit terrein (3 overnachtingen, 2 tot en met 5 april).
Op de eerste dag zal iedereen de mogelijkheid hebben om op 100, 200 én 300m te controleren wat je munitie doet. Dit is op baan die op de platte grond (zie foto) staat aangeduid met "100-200-300". Aan het einde van de eerste ochtend gaan we ter "ontspanning" lopend varken / hert schieten. Na de lunch gaan we naar de baan die aangeduid staat met "600m". Dit is een baan met schietpunten op 200, 300, en op 600m. Hier verblijven we de geheld middag en oefenen verschillende schiethoudingen.
Dag 2 begint dan op baan 5; verschillende schietafstanden tussen 35 en 340m. We schieten op verschillende doelen (dit blijft nog een beetje een verassing). 's Middags zullen we baan 3 aanspreken; schieten op verschillende doelen tussen 65 en 540m.
Heb je interesse om meer over je wapen en munitie te weten te komen? Schrijf me dan een mail dan stuur ik eenieder aanvullende informatie.
Als hekkensluiters;
1. Prijs van de cursus is €795,-, inclusief volpension op basis van 2 personen per kamer. Reiskosten en munitie zijn niet inbegrepen.
2. Een geweerkijker met een ballistische toren in onmisbaar.
3. Maximaal aantal deelnemers is 12.
Waidmannsheil,
    Mike Heutink
    Susannadonk 148
    4707WZ Roosendaal
    +31641985542
    info@jachtpraktijk.nl
    www.jachtpraktijk.nl
 
Interesse? Klik hier!